Ló asszisztált Kommunikációs Workshop

A helyes kommunikációról a lovak szemüvegén keresztül

Az emberek közötti kapcsolatokat sokszor terhelik játszmák, manipulációk, félelmek, indulatok, amelyek egy kapcsolatban igencsak megnehezítik a megfelelő kommunikáció alkalmazását és az érzelmek szabályozását. A lovak világában nincsenek mögöttes szándékok, célzások, szerepek, manipulatív játszmák, pozícióvesztéstől, szerethetőségtől való félelmek, munkahelyi megfelelés. Csakis a tiszta, egyenes kommunikáció van, amely az itt – és mostban formálja a kapcsolatot.

Ha emberként ennek a világnak a részeként működünk, akkor valódi érzelmi és fizikai biztonságot úgy teremthetünk, ha ezt a nyelvet megértjük, és jól használjuk.

A workshop célja az asszertív, helyes önérvényesítő kommunikáció fejlesztése. Ehhez nélkülözhetetlen mind a testi mind az érzelmi tudatosság megfigyelése a lovak mellett, hiszen egy nonverbális térben együttműködve a szándékaink, kéréseink a gesztusainkon, érzéseink és testjelzéseinken keresztül kifejezhetőek.

A kommunikáció-fejlesztő hétvége során ezeket a tapasztalatokat, mintázatokat ismerjük meg és az emberi világban alkalmazott reakcióktól a lovak világában megélhető letisztult kommunikáció felé halad a megismerésünk.

Időpont: 2024. március 23-24. (szombat-vasárnap) 9.00-16.00 óráig

A hétvége díja: 40.000/fő/2nap

Helyszín: Debrecen